Fokus på målet - Stock-foto

Fokus på målet — Stock-billede

Fokus på målet som et forretningssymbol på en vellykket rejse baseret på en strategisk sti og klar finansiel planlægning på destinationen repræsenteret ved en rød push pi

 — Foto af lightsource

Samme serie:

Fastsættelse af mål og planlægning af en strategi med et push pin navigationssymbol på fusionerende motorveje og veje, der mødes på et center spot som et forretningsikon for finansielle investeringsmål .
Fastsættelse af mål og strategi - Stock-foto
Hindringsløsning retning business koncept som en vej står over for en mur omdanne til en gruppe af pil stier til at overvinde modgang som en ikke opgive metafor for vedvarende præstation succes motiverende symbol .
Hindringsløsningsretning - Stock-foto
Planlægning og succes strategi som sammenfiltrede forvirret tredimensionelle gruppe af veje og motorveje og en klar vej i form af et menneskeligt hoved som en omvej forbi forvirringen går op i en pil rettet mod himlen .
Planlægning og successtrategi - Stock-foto
Begrebet sti udfordring som en forretningsmand på en bro med en labyrint blokerer passagen til den anden side som en metafor for at løse modgang med 3D illustration elementer .
Begrebet Sti udfordring - Stock-foto
Erhvervsklarhedskoncept med en forretningsmand på vej, der løfter en forhindringsmur lavet af en gruppe gule trafikskilte, der peger i forvirrende retninger som en metafor for økonomisk frihed og klart fokus på strategi .
Forretning klarhed - Stock-foto
Innovativt lederskab med en forretningsmand i en varmluftsballon flyver opad og undslippe forvirringen af sammenfiltrede veje og forvirrende trafikskilte som et koncept og metafor for at ignorere forhindringer og overvinde modgang .
Innovativt lederskab - Stock-foto
Grøn transport og øko-rejse koncept og miljøvenlig transport ide som en 3D-illustration .
Grønt transportkoncept - Stock-foto
Road trip kærlighed med en vej eller gade i dimensionelt perspektiv kommer sammen i en sammenfiltret formet hjerte på en blå himmel og sommer græs baggrund som et ikon for rejser og rejse på en sti .
Road Trip Kærlighed - Stock-foto
Løsning og strategi bryde ud og undslippe fra forretningsmæssige problemer og finansielle udfordringer med en rød stige kommer ud fra et landskab bunke sammenfiltrede ro
Løsning og strategi - Stock-foto
Nytænkning og empowerment koncept som en forretningsmand ridning en luns af en labyrint eller labyrint som en virksomhed eller liv succes koncept og løsning symbol for at finde svaret .
Nyt tænkning koncept - Stock-foto
Personlige mål og finde dig selv som et liv og forretningskoncept med en vej eller motorvej formet som et menneskeligt hoved og en rød position pin placeret i hjerneområdet som et symbol på karriere søgningsretning succes .
Personlige mål - Stock-foto
Klar sti business succes koncept med en gruppe af sammenfiltrede og forvirrede tredimensionelle veje grupperet sammen og en individuel motorvej formet som en pil bryde fri fra rod og bevæger sig fremad .
Ryd sti - Stock-foto
At finde dit mål i livet og i erhvervslivet med et koncept af en rød placering retning pin i midten af en kompliceret tredimensionel labyrint eller labyrint som et symbol på at søge efter succes fra udfordringer på hvid .
Finde dit mål - Stock-foto
Vejen fare hastighedsovertrædelser eller kørsel beruset og under indflydelse af narkotika eller falder i søvn på motorvejen som en gade sikkerhedskoncept med en sti formet som en ond menneskelige kranium .
Vejfarebegreb - Stock-foto
Retning forvirring spørgsmål som en person stående på en gruppe af sammenfiltrede gader formet som et spørgsmålstegn som en virksomhed eller liv metafor for at finde svar med 3D gengive elementer .
Retning Forvirring Spørgsmål - Stock-foto
Dæk eller dæk deponering biltransport koncept som en bunke af sorte gummihjul stablet højt med en klar vej vej som en bil transport symbol med 3D illustration elementer .
Dækdeponeringskoncept - Stock-foto

Lignende stock-videoer:

Abstrakt baggrund med gylden animation af vinkende og flyvende striber fra glas, Animation af sømløse sløjfe
Abstrakt Baggrund Med Gylden Animation Vinkende Flyvende Striber Fra Glas – Stock-video
En animation viser dannelsen af cie på en flymotor
Dannelse af cie på et fly – Stock-video
Panorama antenne optagelser af et stort netværk af overflyvninger, kryds, kryds, kryds, veje, broer osv i Zhengzhou, urban Kina .
Panorama antenne optagelser af et stort netværk af overflyvninger, kryds, kryds, kryds, veje, broer osv i Zhengzhou, urban Kina . – Stock-video
Abstrakt baggrund med sort animation af vinkende og flyvende striber fra glas, Animation af sømløse sløjfe
Abstrakt Baggrund Med Sort Animation Vinkende Flyvende Striber Fra Glas – Stock-video
En looping abstrakt baggrund af reflekterende krom 3D-ringe i en matrix .
Moderne reflekterende abstrakt krom matrix ringe – Stock-video
En looping abstrakt baggrund af reflekterende krom 3D-ringe i en matrix .
Moderne Reflekterende Abstrakt Chrome Matrix Ringe Loop – Stock-video
En looping abstrakt baggrund af reflekterende krom 3D-ringe i en matrix .
Moderne Reflekterende Abstrakt Chrome Matrix Ringe Loop – Stock-video
Produktionslinje arbejder i trykkeriet, nærbillede
Produktionslinje, der arbejder på trykkeriet – Stock-video
3d organisk fantastisk struktur i rummet, computer genereret abstrakt baggrund, 3D-gengivelse
3d organisk fantastisk struktur i rummet, computer genereret abstrakt baggrund, 3D-gengivelse – Stock-video
Abstrakt baggrund med sort animation af vinkende og flyvende striber fra glas, Animation af sømløse sløjfe
Abstrakt Baggrund Med Sort Animation Vinkende Flyvende Striber Fra Glas – Stock-video
Luftfoto på Moderne glas bygning kuppel. glas kuppel baggrund. glas tag i bygningen. Top view på Moderne radial glaskuppel i en moderne bygning .
Luftfoto på Moderne glas bygning kuppel. glas kuppel baggrund. glas tag i bygningen. Top view på Moderne radial glaskuppel i en moderne bygning – Stock-video
Luftfoto af en stor motorvej udveksling med biler og jernbane
Luftfoto Stor Motorvej Udveksling Med Biler Jernbane – Stock-video
Luftundersøgelse. Vejen fra en fugleperspektiv. Set fra oven. Kameraet bevæger sig mod uret nedad. Skæringspunktet mellem fem veje. Bytrafik i Sochi .
Luftundersøgelse Vejen Fra Fugleperspektiv Set Fra Oven Kameraet Bevæger Sig – Stock-video
Antenne Udsigt over motorvejen travl by myldretid tung trafik marmelade motorvej, shanghai Yan 'an East Road Overpass udveksling .
Tung trafik på motorvej udveksling, Aerial View of Shanghai Skyline . – Stock-video
Genetik DNA dobbelt helix streng
Genetik Dna Dobbelt Helix Streng – Stock-video
Video af HD Blue Motion Baggrund
HD Blue Motion Baggrund – Stock-video
Top view på Strukturelle glas facade buet tag af fantastisk kontorbygning. Moderne og moderne arkitektonisk fiktion med glas stål kolonne. Glaskuppel og sol. Top view på glas konstruktion
Top view på Strukturelle glas facade buet tag af fantastisk kontorbygning. Moderne og moderne arkitektonisk fiktion med glas stål kolonne. Glaskuppel og sol. Top view på glas konstruktion – Stock-video
2 i 1 Flydende zink. Galvaniseret stål .
Flydende Zink Galvaniseret Stål – Stock-video

Oplysninger om brug

Du kan bruge dette royaltyfri foto "Fokus på målet" til personlige og kommercielle formål i henhold til standardlicens eller udvidet licens. Standardlicensen dækker de fleste anvendelsesområder, herunder reklame, design af brugergrænseflade og produktemballage, og den tillader op til 500.000 udskrevne kopier. Den udvidede licens tillader alle anvendelsestilfælde under standardlicensen med ubegrænsede udskrivningsrettigheder og giver dig mulighed for at bruge de downloadede stockbilleder til merchandise, videresalg af produkter eller gratis distribution.

Du kan købe dette stockfoto og downloade det i høj opløsning op til 3100x2804. Dato for overførsel: 4. sep. 2012