Japanere i røde t-shirts kogeruller. Sushi mester i handsker dygtigt skærer ruller med en skarp kniv på et hvidt bord i det store køkken. Ruller med ris og fisk forberede til salg på middag . – Stock-film

Japanere i røde t-shirts kogeruller. Sushi mester i handsker dygtigt skærer ruller med en skarp kniv på et hvidt bord i det store køkken. Ruller med ris og fisk forberede til salg på middag .

 — Video af Kirill1537

Samme serie:

Asiatiske folk laver ruller. Sushi mester i handsker dygtigt skærer ruller med en skarp kniv på en hvid bakke på sølv bord i det store køkken. Ruller med ris og fisk forberede til salg på morgenmad .
Asiatiske Folk Laver Ruller Sushi Mester Handsker Dygtigt Skærer Ruller – Stock-video
Asiatiske folk i røde t-shirts madlavning ruller. Sushi mester i handsker dygtigt skærer ruller med en skarp kniv på et hvidt bord i det store køkken. Ruller med ris og fisk forberede til salg på middag .
Asiatiske Folk Røde Shirts Madlavning Ruller Sushi Mester Handsker Dygtigt – Stock-video
Asiatisk mester madlavning velsmagende ruller til salg og klemmer hytteost ud af wienerbrød taske. En mand i gennemsigtige sterile handsker laver lækker sushi i hvid kasse på bordet i køkkenet tæt på .
Asiatisk Mester Madlavning Velsmagende Ruller Til Salg Klemmer Hytteost Wienerbrød – Stock-video
Asiatisk mester madlavning ruller og klemmer hytteost ud af wienerbrød taske. En mand i gennemsigtige sterile handsker laver sushi i hvid boks på bordet i køkkenet. Ruller med ris og fisk gør klar til middag .
Asiatisk Mester Madlavning Ruller Klemmer Hytteost Wienerbrød Taske Mand Gennemsigtige – Stock-video
En mand i gennemsigtige sterile handsker skærer dygtigt ruller med en skarp kniv i nogle dele på et hvidt bord i køkkenet. Velsmagende ruller med ris og fisk forberede middag. Sushi master madlavning ruller .
Mand Gennemsigtige Sterile Handsker Skærer Dygtigt Ruller Med Skarp Kniv – Stock-video
Asiatisk mester madlavning appelsin ruller. En mand i gennemsigtige sterile handsker dygtigt gøre sushi på en måtte af bambus eller makisu på hvidt bord i køkkenet. Ruller med ris og fisk gør klar til middag .
Asiatisk Mester Madlavning Appelsin Ruller Mand Gennemsigtige Sterile Handsker Dygtigt – Stock-video
Asiatisk kok mester madlavning og gøre ruller. En mand i gennemsigtige sterile handsker ruller i dej og brødkrummer velsmagende ruller i køkkenet. Sushi ruller med ris og fisk forberede folk til salg og spise .
Asiatisk Kok Mester Madlavning Gøre Ruller Mand Gennemsigtige Sterile Handsker – Stock-video
En kvindelig hånd i en hvid pullover ved hjælp af en sort plastgaffel blander skiver af stegte kartofler med krydderier i en bageplade på en bageplade med fedtdråber i ovnen derhjemme. .
Kvindelig Hånd Hvid Pullover Ved Hjælp Sort Plastgaffel Blander Skiver – Stock-video
Asiatisk mand i gennemsigtige sterile handsker dygtigt skåret velsmagende stegt fisk med en skarp kniv til salg på et hvidt bord i køkkenet nærbillede. Sushi mester madlavning lækre ruller .
Asiatisk Mand Gennemsigtige Sterile Handsker Dygtigt Skåret Velsmagende Stegt Fisk – Stock-video
I en sølvmetalpande med folie tilberedes fisk til sushi. Asiatisk mand skåret velsmagende stegt fisk med en skarp kniv til salg på et hvidt bord i køkkenet nærbillede. Cook mester madlavning lækre ruller .
Sølvmetalpande Med Folie Tilberedes Fisk Til Sushi Asiatisk Mand Skåret – Stock-video
Asiatisk pige kok i gennemsigtige sterile handsker sætte ud af sølv komfur en masse hvide lækre ruller på speciel plade med folie til stegning nærbillede. Sushi master madlavning ruller til spise og salg .
Asiatisk Pige Kok Gennemsigtige Sterile Handsker Sætte Sølv Komfur Masse – Stock-video
Sushi mester madlavning lækre ruller. Asiatisk mand i gennemsigtige sterile handsker skærer dygtigt velsmagende ristet stegt fisk med en skarp kniv til salg på et hvidt bord i køkkenet tæt på. .
Sushi Mester Madlavning Lækre Ruller Asiatisk Mand Gennemsigtige Sterile Handsker – Stock-video
Asiatisk pige kok i gennemsigtige sterile handsker sætte ud af sølv komfur en masse hvide lækre ruller på speciel plade med folie til stegning nærbillede. Sushi master madlavning ruller til spise og salg .
Asiatisk Pige Kok Gennemsigtige Sterile Handsker Sætte Sølv Komfur Masse – Stock-video
Sushi mester madlavning velsmagende ruller. Asiatisk mand i gennemsigtige sterile handsker foldes sammen på et hvidt bord i køkkenet. Lækre ruller med ris og fisk forberede til salg på middag .
Sushi Mester Madlavning Velsmagende Ruller Asiatisk Mand Gennemsigtige Sterile Handsker – Stock-video
Cook mester madlavning lækre ruller. I en sølvmetalpande med folie tilberedes fisk til sushi. Asiatisk mand skåret velsmagende stegt fisk med en skarp kniv til salg på et hvidt bord i køkkenet nærbillede .
Cook Mester Madlavning Lækre Ruller Sølvmetalpande Med Folie Tilberedes Fisk – Stock-video

Oplysninger om brug

Du kan bruge denne royaltyfri video "Japanere i røde t-shirts kogeruller. Sushi mester i handsker dygtigt skærer ruller med en skarp kniv på et hvidt bord i det store køkken. Ruller med ris og fisk forberede til salg på middag ." til personlige og kommercielle formål i henhold til standardlicensen. Standardlicensen dækker de fleste former for anvendelses, herunder reklame og UI-design på websites og apps.

Du kan købe denne stockoptagelse og downloade den i høj opløsning op til 1920x1080.